Počasí dnes5 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilá žena narazila do auta na křižovatce. Hrozí jí až rok vězení

Až jeden rok vězení hrozí osmačtyřicetileté ženě, která způsobila na začátku ledna dopravní nehodu, když nedobrzdila na křižovatce a narazila do stojícího auta. Při dechové zkoušce, kterou provedli přivolaní policisté, žena nadýchala přes dvě promile alkoholu.

K nehodě došlo v Chebu na začátku ledna. Osmačtyřicetiletá žena řídila osobní auto značky Volkswagen. „Krátce po sedmé hodině večer nedokázala včas zareagovat na stojící vozidlo na světelné křižovatce a přední části automobilu narazila do zadní části vozidla značky Škoda, které stálo na červený signál,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Na místo dorazili policisté, kteří řidiče podrobili dechové zkoušce. Ukázalo se, že řidička, která nehodu způsobila, před jízdou pila alkohol. Nadýchala 2.38 promile. Policisté ji další jízdu zakázali a odebrali jí řidičský průkaz.

„Následně se žena podrobila lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu. V případě prokázání viny jí hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, nehoda, policie, alkohol, Volkswagen, ŠKODA AUTO a.s., Cheb, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena narazila do auta na křižovatce. Hrozí jí až rok vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.