Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž z Chebska hodil na manželku popelník, všemu přihlížela malá dcerka

Více než rok dával intenzivní kapky své manželce třiačtyřicetiletý muž z Mariánských Lázní. Ženu hrubě urážel, fyzicky napadal a psychicky týral. Nic mu v tom nebránilo ani to, že všemu přihlížela malá dcera. Nyní násilník zpytuje svědomí před policisty, kteří jej chtějí poslat do vězení.

Chebští kriminalisté oznámili, že s pachatelem zahájili trestní stíhání. Obviněný měl od poloviny května roku minulého roku až do letošního prosince fyzicky i psychicky napadal svou manželku, se kterou žil ve společném bytě. Ženu dokonce několikrát napadl. 

Měl své agresivní jednání stupňovat a vše vyvrcholilo v druhé polovině prosince letošního roku. Ve večerních hodinách měl muž přijít do jejich společného bydliště pod vlivem alkoholu a ženu měl nejdříve začít vulgárně urážet. Po chvíli se k němu měla žena otočit zády a muž po ní měl hodit popelník, který ve své blízkosti našel. To vše před zraky jejich nezletilé dcery,“ popsal policista Jan Bílek.

Při incidentu zavolal soused policisty. Po příjezdu hlídky výbojný manžel pokračoval v urážení a vyhrožování své manželce. V doprovodu mužů v uniformě na záchytku do Sokolova a policejní stanici.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, což akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny hrozí obviněnému muži trest odnětí svobody až na osm let,“ dodal Bílek.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Cheb, Policie, Násilí, Domácí, okres Cheb, Mariánské Lázně, Jan Bílek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Muž z Chebska hodil na manželku popelník, všemu přihlížela malá dcerka  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.