Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Drogový dealer ve velkém prodával marihuanu, brutálně týral matku a 30 psů choval v otřesných podmínkách

Marihuanu prodával ve velkém osmatřicetiletý muž z Chebska, kterého teď dopadli policisté. Vedle obchodování s drogami má mít na svědomí ještě týrání své matky. Při domovní prohlídce u zadrženého muže navíc policisté objevili ještě 30 psů žijících v naprosto nevyhovujících podmínkách. 

„Od ledna roku 2011 do listopadu roku 2021 měl zadržený muž v malé obci na Chebsku prodávat svým zákazníkům marihuanu v několika tisících případech v celkovém množství téměř 3,5 kilogramu. Prodejem marihuany si tak měl přijít na částku téměř 700 tisíc korun," uvedla mluvčí policie Kateřina Pešková.

Další vyšetřování případu prokázalo, že muž měl opakovaně za užití násilí nebo pohrůžky násilí nutit svou šedesátiletou matku v některých případech k předávání předem domluveného množství drogy marihuany konkrétním osobám. „Od roku 2009 až do současnosti měl v místě bydliště ve společné domácnosti svou matku také týrat. Opakovaně jí měl fyzicky napadat, házet po ní různé předměty, vulgárně jí nadávat a zakazovat jí vycházet z domu," popsala brutální praktiky drogového dealera policejní mluvčí. 

Při domovní prohlídce kriminalisté odhalili v bytě přes tři desítky psů, které tam zadržený choval v nevyhovujících podmínkách. Všichni psi byli předáni odchytové službě z Mariánských Lázní. Tuto věc kriminalisté vyšetřují pro podezření ze spáchání trestného činu chov zvířat v nevhodných podmínkách. Vedle toho si muž vysloužil obvinění z nedovolené výroby omamných látek, z týrání osoby žijící ve společném obydlí a z vydírání.

Vrchní komisař podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který jej akceptoval. Od soudu, kde soudce rozhodl o vzetí obviněného do vazby, jej policisté eskortovali rovnou do vazební věznice. V případě prokázání viny hrozí obviněnému muži trest odnětí svobody až na deset let.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky prodej marihuany, dealer, týrání, fyzický útok, množírna, chov psů, týrání zvířat, pes, marihuana, drogy, okres Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drogový dealer ve velkém prodával marihuanu, brutálně týral matku a 30 psů choval v otřesných podmínkách  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.