Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Násilník v noci opakovaně vnikal do jednoho domu, neváhal fyzicky napadat jeho obyvatele

Brutální budíček několikrát zažili obyvatelé jednoho domu v Sokolově, kam se opakovaně snažil v nočních hodinách dostat za svou matkou osmatřicetiletý muž. Zvonil na všechny zvonky, bouchal na dveře, ztropil několikrát výtržnosti a neváhal ani fyzicky napadat obyvatele domu.

„Muž se měl v několika případech dožadovat v nočních hodinách vstupu do domu, kde bydlí jeho matka. Měl zvonit na zvonky ostatních nájemníků, křičet a bouchat do dveří. Když se dostal dovnitř domu, měl se snažit dostat do bytu své matky, avšak bezúspěšně,“ popsala incidenty mluvčí policie Zuzana Týřová.

V jednom případě výtržníka z domu vyvedla policejní hlídkou a jeho jednání bylo vyřešeno pokutou. V dalším případě měl poškodit zaparkované vozidlo, které patřilo druhovi jeho matky. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přesahující 40 tisíc korun.

„Když se opět snažil ve stejný den dostat do domu, měl oslovit ženu, která v domě bydlí, aby ho tam vpustila. Ta však odmítla, a proto jí měl slovně urážet a vyhrožovat, že pokud ho do domu nepustí, ublíží jejímu psovi, nebo jí. Následně jí měl odstrčit a způsobit jí zranění. V ženě vzbudil důvodnou obavu o její život a zdraví, i to, že své výhrůžky vyplní,“ uvedla mluvčí policie.

Naposledy se měl dožadovat vstupu do bytu své matky v několika případech v říjnu. Během těchto incidentů měl vyhrožovat ublížením na zdraví i druhovi matky, ve kterém vzbudil důvodnou obavu o jeho život a zdraví.

Muž byl obviněn ze spáchání přečinů výtržnictví, vydírání, nebezpečné vyhrožování a poškození cizí věci. „Kriminalisté podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Ten jej akceptoval a soudce muže poslal do vazební věznice. V případě prokázání viny mu tak hrozí až čtyřletý trest odnětí svobody,“ dodala Zuzana Týřová.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky výtržnost, nebezpečné vyhrožování, ublížení na zdraví, Sokolov, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Násilník v noci opakovaně vnikal do jednoho domu, neváhal fyzicky napadat jeho obyvatele  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.