Počasí dnes8 °C, zítra5 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Žena poničila kuchyňským nožem náhodně vybraná auta. Může jít až na rok do vězení

Nepochopitelný čin má na svědomí jednačtyřicetiletá žena, která v ulicích Aše poničila kuchyňským nožem dvě náhodně vybraná auta. Jejího řádění si všiml majitel jednoho z vozů, který zavolal policii. Ženě hrozí v případě prokázání viny až jeden rok vězení.

K incidentu došlo v ulicích Aše v druhé polovině října. Jednačtyřicetiletá žena se měla v odpoledních hodinách procházet ulicemi města, když kolem čtvrté hodiny přišla k náhodně vybranému autu a začala do něj rýt kuchyňským nožem. „Na levé straně automobilu měla vytvořit v laku vryp dlouhý téměř 170 centimetrů a vysoký přibližně 80 centimetrů,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Tím ale její řádění neskončilo. Po chvíli přišla k dalšímu autu a stejným způsobem poničila i druhý vůz. Zůstaly po ní téměř tři metry dlouhé a 80 centimetrů vysoké vrypy. „Poškodit tak měla levé přední i zadní dveře a také blatník,“ uvedl Kopřiva.

Celý incident viděl padesátiletý majitel jednoho z vozů, který ženu okřikl a zavolal policii. „Po příjezdu policistů se jednačtyřicetiletá žena podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Následně policisté ženu zajistili a převezli na obvodní oddělení k dalším úkonům,“ uvedl mluvčí.

Škoda, která po ženě zůstala, byla vyčíslena na 16 tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí ženě trest odnětí svobody až na jeden rok.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, kuchyňský nůž, policie, , věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena poničila kuchyňským nožem náhodně vybraná auta. Může jít až na rok do vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.