Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kriminalisté stále pátrají po uprchlé vězeňkyni

Po uprchlé vězeňkyni pátrají od pátečního rána kriminalisté. Jedenatřicetiletá Eva Šislerová odešla z nestřeženého pracoviště Elis Textil servis v obci Kralovice na severním Plzeňsku, nedaleko hranic s Ústeckým a Karlovarským krajem. Není ozbrojená, nebezpečná a netrpí žádnou nakažlivou chorobou.

„Uprchlá vězeňkyně byla odsouzena za výrobu a držení omamných látek a za maření výkonu úředního rozhodnutí. V pátek v době od 09:01 hod. do 09:25 hodin odešla z nestřeženého pracoviště Elis Textil,“ informovala mluvčí policie Eva Červenková.

Na sobě měla žena šedé triko, modré montérky a modrošedý pracovní kabát. Nelze vyloučit, že použije další oblečení, jedná se o sportovní bundu svítivě zelené barvy s černou vložkou. Hledaná je asi 175 cm vysoká, má střední postavu, hnědé vlasy a zelené oči. Další údaje k popisu osoby se v databázi nevyskytují.

Policisté přijmou k hledané osobě jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky uprchlá vězeňkyně, útěk z vězení, pohřešovaná žena, držen í drog, Plzeňský kraj, Karlovarský kraj, Ústecký kraj, Kralovice, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté stále pátrají po uprchlé vězeňkyni  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.