Počasí dnes21 °C, zítra15 °C
Pondělí 23. září 2024  |  Svátek má Berta
Bez reklam

Policisté obvinili násilníka, který měsíce mlátil přítelkyni

Karlovarští policisté pokročili v případu, v němž figuruje třiačtyřicetiletý muž z malé obce na Karlovarsku, který několik měsíců terorizoval svou partnerku. Ataky se stupňovaly zejména v situacích, kdy se násilník posilnil alkoholem. Policisté s agresorem nyní zahájili trestní řízení.

Společná soužití partnerského páru dostávalo podle vyšetřovatelů trhliny minimálně od listopadu minulého roku. Vše vyvrcholilo letos v únoru, kdy útokům dali konec policisté, když hrubiána vykázali z domácnosti. Vyšetřovatelé také popsali, jak některé ataky vypadaly. Například v lednu házel podezřelý jídelní židle, kterými oběť trefil do hlavy a následně jí ještě udeřil ranou rukou přes hlavu.

O dva týdny později měl ženu po předchozích výčitkách chytit pod krkem. V dalším napadání mu zabránila sousedka, která zaslechla, jak žena křičí. Obviněný muž byl následně přivolanými policisty na dobu několika dní vykázán ze společného obydlí,“ uvedla mluvčí policistů Eva Valtová.

Obviněného muže následně přivolaná hlídka na dobu několika dní vykázala ze společného obydlí. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na čtyři roky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Vary, Policie, Násilí, Muž, Tiran, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté obvinili násilníka, který měsíce mlátil přítelkyni  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.