Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Policie hledá šestnáctiletého mladíka, před týdnem odešel z domova a už se tam nevrátil

Policisté vyhlásili pátrání po šestnáctiletém mladíkovi ze Sokolova, který měl v pátek před týdnem opustit na propustku Dětský domov v Plesné. Zpátky se tam ale už nevrátil a do současné doby o sobě nepodal žádné zprávy.  

„Z dětského domova měl Vladimír Pohlotko autobusem odjet do Chebu ke své babičce, kde měl být celý víkend. Od své příbuzné měl odejít v pondělí 21. června v brzkých ranních hodinách na autobus, kterým měl odjet zpět do Plesné. Do Dětského domova v Plesné ovšem do současné doby bez omluvy a udání důvodu nedorazil, navíc o sobě zaměstnancům zařízení nepodal žádnou zprávu. Nekontaktoval ani své příbuzné,“ uvedl mluvčí policie Jakub Kopřiva.  

Pohřešovaný chlapec nevlastní mobilní telefon a již v minulosti se z vycházky do Dětského domova v Plesné několikrát nevrátil. Při odchodu z domova měl mít na sobě tepláky vínové barvy, bílé triko, bílé boty značky Puma a na zádech černý batoh. Pohřešovaný je 165 centimetrů vysoký, má štíhlou postavu, krátké černé vlasy a hnědé oči. Při výslovnosti má zadrhávat.

„V případě jakýchkoliv informací k této hledané osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu,“ dodal mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pohřešovaný chlapec, pátrání, policie, Karlovarský, dětský domov, Plesná, Sokolov, Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá šestnáctiletého mladíka, před týdnem odešel z domova a už se tam nevrátil  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.