Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Holohlavý muž s potetovanou hlavou přepadl školačku, chtěl po ní peníze

Kriminalisté pátrají po muži, který v Mariánských Lázních přepadl nezletilou dívku. Tu měl popadnout a pod výhružkou násilí požadovat peníze. Zřejmě se ale zalekl projíždějícího auta a z místa utekl. Policisté se nyní obrací s prosbou na veřejnost a hledá případné svědky.

Chebští kriminalisté pátrají po muži dosud neznámé totožnosti, který měl v úterý 8. prosince 2020 přistoupit přibližně v 17:05 hodin k nezletilé dívce, která stála na chodníku v ulici Hroznatova v Mariánských Lázních – Úšovicích. Dívku, která měla na sobě černé kalhoty a výrazně růžovou zimní bundu s kapucí, měl uchopit za ruku a pod pohrůžkou násilí po ní požadovat finanční hotovost,“ popisuje policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Podle popisuje se jedná o zhruba třicetiletého muže, který byl plešatý a na zadní části hlavy měl barevné tetování ve výrazné červené a zelené barvě. Kolem brady měl světlé vousy. Oblečen byl do černé bundy, černých kalhot a nosí výrazné bílé tenistky.

Kriminalisté žádají případné svědky této události, kteří se v inkriminovanou dobu nacházeli v Mariánských Lázních ve vnitrobloku ulic Hroznatova a Tepelská, případně v okolí bývalého klubu Luna, aby kontaktovali bezplatnou telefonní linku 158 či telefonní číslo 974 372 320," dodal Kopřiva.

Výzva platí i pro řidiče osobních automobilů, kteří místem projížděli a mají ve vozidle kameru, aby se obrátili na uvedená čísla nebo na kterékoli obvodní oddělení police na území Karlovarského kraje.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky přepadení, svědci, policie, Mariánské Lázně, krimi, peníze, Úšovice, násilí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Holohlavý muž s potetovanou hlavou přepadl školačku, chtěl po ní peníze  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.