Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Agresor napadl v parku dva muže, oba skončili v nemocnici

Bylo krátce po desáté večer, když devětadvacetiletý muž napadl v karlovarském parku kolemjdoucího, ten musel po incidentu vyhledat lékařské ošetření. Agresor však ve svém řádění pokračoval i o měsíc později, kdy opět zbil další svou oběť. Celý incident se odehrál ještě před nařízenými vládními opatřeními a omezenou dobou vycházení.

Až tříletý pobyt za mřížemi si může vyfasovat devětadvacetiletý muž. Ten si v pozdních hodinách vyhlédl v parku svou oběť, muže několikrát udeřil pěstí do obličeje. Způsobená zranění si vyžádala lékařské ošetření v nemocnici. Stejnou péči potřeboval o měsíc později další muž.

„Potom co ho měl tento muž udeřit hlavou do obličeje, mu měl útok oplatit pěstí. Následně ho měl chytit za ramena a podkopnout mu nohy. Následkem toho muž upadl na zem a praštil se do hlavy. Ležící ho muže měl ještě kopnout do zad. Poté, co se muž dostal zpět na nohy, měl ho opakovaně srazit na zem,“ popsala incident policejní mluvčí Eva Valtová.

Muž už si vyslechl obvinění z výtržnictví a ublížení na zdraví, v případě prokázání viny mu hrozí až tříletý pobyt ve vězení. Trestu neujde ani druhý muž, se kterým se dostal do potyčky. Ten se navíc už podobného jednání dopustil opakovaně, i jemu hrozí až tři roky.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, napadeni, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor napadl v parku dva muže, oba skončili v nemocnici  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.