Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jednapadesátiletý dealer vydělal stovky tisíc korun na pervitinu

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání jednapadesátiletého cizince, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

„Obviněný cizinec měl od poloviny roku 2018 do současné doby prodávat drogu pervitin. Tu prodával minimálně čtyřem lidem v jedné z karlovarských restaurací. Jedna dodávka vždy čítala několik set gramů,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.
 
Zmiňovaným čtyřem osobám prodal cizinec drogu v nejméně dvaceti případech a nezákonně se tak obohatil o téměř 300 tisíc korun.
 
„Kriminalisté také provedli na základě příkazu soudce Okresního soudu v Karlových Varech domovní prohlídku a prohlídku jiných prostor a pozemků. Při domovní prohlídce bylo zajištěno několik igelitových sáčků s bílou krystalickou látkou. Odbornou expertízou bylo později zjištěno, že zajištěné látky se užívají k naředění drogy pervitin před samotnou distribucí,“ dodal policejní mluvčí.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, což bylo akceptováno. Cizinec byl tedy vzat do vazby a nyní mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, drogy, dealer, vazba, vězení, Karlovy Vary, metamfetamin, Okresní soud v Karlových Varech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jednapadesátiletý dealer vydělal stovky tisíc korun na pervitinu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.