Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Neodbytný mladík bombardoval dívku zprávami i ji fyzicky napadl

Jednadvacetiletý mladík z Aše se nedokázal ovládat a mladistvé dívce neustále volal, posílal zprávy a kontroloval mobilní telefon. Neváhal ji i pronásledovat nebo vyhrožovat fyzickým napadením přímo před její matkou.

Chebští kriminalisté se zaměřili na mladíka z Aše, který si už vyslechl obvinění z vydírání a vyhrožování.  Jednadvacetiletý muž zhruba měsíc neustále volal mladistvé dívce, bombardoval jí esemeskami i ji několikrát napadl.

Také měl stále vyhledávat její přítomnost, a nakonec za ní chodit do zaměstnání. Vše mělo vyvrcholit v pátek 21. srpna, kdy na ní měl v odpoledních hodinách čekat. Poté, co nezletilá dívka vyšla se svou matkou, tak jí měl obviněný začít vyhrožovat fyzickým napadením v případě, že celou věc oznámí na policii,“ popisuje mladíkovo chování policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

O několik hodin později už měl mladý muž na rukou policejní želízka. Za své chování si teď může vyslechnout trest odnětí svobody až na osm let.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky krimi, pronásledování, stalker, napadení,

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neodbytný mladík bombardoval dívku zprávami i ji fyzicky napadl  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.