Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řádil v rychlém občerstvení, později napadl muže na ulici motorovou pilou

Nejdříve napadl obsluhu fastfoodu v Mariánských Lázních a vyhrožoval, že pokud přivolají policii, tak stánek podpálí. O pár minut později už agresivně zaútočil svou další oběť, tentokrát si dokonce přinesl z garáže motorovou pilu.

Sedmatřicetiletého muže popadl amok v jednom z rychlých občerstvení v Mariánských Lázních. Zde obešel prodejní pult a fyzicky napadl šestadvacetiletého zaměstnance. Toho měl chytit a přitlačit ke zdi. Když odcházel nezapomněl zmínit, že pokud přivolají policii, tak podnik zapálí. Tím jeho řádění zdaleka nekončilo.

„O pár minut později měl v jiné části lázeňského města zničehonic začít urážet sedmatřicetiletou ženu a třiačtyřicetiletého muže. Toho měl následně fyzicky napadnout několika údery pěstí. Poté měl odejít do své nedaleké garáže, kde měl vzít motorovou pilu a vrátit se zpět k muži,“ popisuje policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Napadený dokázal s velkým štěstím vždy uskočit a tak agresor své snahy rychle vzdal a odešel pilu opět uklidit. To už byli na místě policisté, kteří už dokázali jeho dalším výlevům vzteku zabránit.

„Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, což akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby,“ dodal Kopřiva. Nyní mu hrozí až deset let za mřížemi.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, napadení, motorová pila, rychlé občerstvení, police, Mariánské Lázně, řetězová pila

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Luboš Kalina

Doufejme,že půjde opravdu do lochu a bude mít čas přemýšlet,proč tam je...

Středa, 12. srpna 2020, 23:56Odpovědět

Řádil v rychlém občerstvení, později napadl muže na ulici motorovou pilou  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.