Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vloupal se do šaten, tam se osprchoval a kradl v klidu dál

Na dráhu zločinu se vydal třiadvacetiletý mladík ze Sokolova. Za cíl s přitom vybíral garáže, rodinné domy i areály, odkud kradl od oblečení až po horská kola. Že si lapka věřil dokazuje i to, že se v jednom z areálů na Sokolově před krádeží i vykoupal.

Obviněný mladík kradl dvakrát v obchodním domě, odkud si odnesl toaletní vodu a nádobí. Nejčastěji se však násilně vloupával do garáží, barů nebo sportovního centra.

„Jednoho z těchto případů se měl dopustit koncem června v Sokolově. Poté co přelezl vysoké oplocení u rodinného domu, měl vniknout do garáže, která je součástí domu. Po prohledání měl odcizit motorkářské oblečení s přilbou a způsobit tím majiteli škodu za bezmála 20 tisíc korun,“ popisuje jeden z případů policejní mluvčí Eva Valtová.

Jenže to mu nestačilo a druhý den se vydal na lup znovu. Tentokrát si za cíl vybral centrum v Sokolově. Tady se bez rozpaků nejprve osprchoval, pak posbíral několik energetických drinků, horské kolo a klíčky od jednoho z vozů. Takto napáchal škody za dalších 30 tisíc korun.

„K poslední krádeží se uchýlil v Chodově, kde měl za pomocí násilí vniknout do místního sportovního centra. Po prohledání vnitřních prostor měl odcizit dvě pokladny s finanční hotovostí, elektroniku a nad čtyři desítky proteinových tyčinek. Tím způsobil škodu ve výši kolem 21 tisíc korun,“ dodává Valtová.

Celkový účet třiadvacetiletého mladíka se vyšplhal na bezmála 100 tisíc korun. Nyní mu hrozí až osmiletý trest. Soudce lapku už poslal do vazby.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krádež, krimi, Sokolov, Karlovy Vary, policie, vazba, garáž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vloupal se do šaten, tam se osprchoval a kradl v klidu dál  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.