Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

VIDEO: Trojice žen vyrazila na lup, plány jim zhatila paní, co šla krmit kočky

Trojice žen vyrazila loupit do domu, kde zrovna probíhala rekonstrukce. Na místě braly zlodějky vše, na co narazily. Náramkové hodinky, řetízky, balení zeleniny nebo nanuky. K jejich smůle je během řádění vyrušila žena, co šla krmit kočky. Navíc na ně po celou dobu mířily bezpečnostní kamery.

Tři dámy ve věku od jednatřiceti do dvaapadesáti let se rozhodly si přivydělat tím, že se vloupají do jednoho z domů v Horním Slavkově. Dvě ženy měly vstoupit na pozemek a následně se dostat až na půdu domu. Ladem nenechaly ani místnost, která sloužila jako sklad nářadí.

„Celá trojice měla poté rekonstruovaný dům prohledat a odcizit z něj doslova vše, co jim přišlo pod ruku.  Kromě náramkových hodinek totiž měly ženy odcizit například několik kusů nanuků, baleni zeleniny, oční stíny, sponu do vlasů, různé řetízky a přívěšky, pletený košíček, klíč od osobního automobilu a několik dalších desítek drobností,“ vyjmenoval mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Jejich řádění náhle přerušila žena, která přišla do domu nakrmit kočky. Té se zlodějky lekly a z místa utekly. Celkem napáchaly škody za 7 tisíc korun. Díky kamerovým záznamům policisté dvě ze tří žen bezpečně poznali. Protože nekradly poprvé můžou si ve vězení posedět až osm let.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krimi, krádež, Horní Slavkov, policie, žena, zloděj, kočka, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Trojice žen vyrazila na lup, plány jim zhatila paní, co šla krmit kočky  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.