Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Rozšiřujeme tým. Hledá se mediální konzultant/ka pro Karlovarskou Drbnu

Chceš novou výzvu a zároveň práci, která tě bude naplňovat? Vydavatelství TRIMA NEWS, které provozuje Drbny, hledá nové kolegy do týmu v Karlových Varech. Pokud máš zájem, pošli mi něco o sobě a určitě se ozvu.

Je nám jedno jakého jsi vyznání a jestli máš víc titulů, než je písmen ve tvém jméně. Je nám jedno, jestli máš tetování, jezdíš do práce na skejtu, nebo naleštěným citrónem. Je nám jedno, jestli máš psa, kterej slintá a prdí nebo piercing v jazyku.

To, co nás zajímá, je, jak můžeš být užitečný, co umíš a jestli máš otevřenou hlavu. Do tý ti nalejeme spoustu vědomostí, zkušeností a přidáme trochu životního elánu. Ukaž, že na to máš a Karlovarská Drbna ti to vrátí svým přístupem i finančním ohodnocením.

Slibujeme, že tvůj den nebude začínat v okamžiku, kdy končí pracovní doba. Tvůj den a život začne už ráno s kolegama v týmu. Nehrajeme si na pracovní dobu od do, den si přizpůsobíš podle sebe. Chceme ale, abys Drbnou žil a vzal ji za svou. Nechceme, aby sis to přišel do kanceláře odsedět, a pak zmizel.

Nejdůležitější je pro nás tvůj přístup k práci a to, abys byl z Karlových Varů. Podmínkou jsou také zkušenosti z obchodování v mediálním prostředí. Myslíš, že něco nejde nebo to ani nemá cenu zkoušet? Chceme, abys hledal a našel takovou cestu, po které se k cíli dostaneš.

Zaujali jsme tě? Máš zájem o práci mediálního konzultanta?

Budeme rádi, když vyplníš formulář a my se ti ozveme. A pokud víš o někom, pro koho by tohle mohl být job snů, nezapomeň mu odkaz na text poslat. Třeba právě on je člověk, kterého hledáme.

Pošli nám něco o sobě

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Štítky Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozšiřujeme tým. Hledá se mediální konzultant/ka pro Karlovarskou Drbnu  |  Drbna  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.