Počasí dnes25 °C, zítra29 °C
Pátek 28. června 2024  |  Svátek má Lubomír
Bez reklam

Teploty v Česku dosáhnou až 32 stupňů, objeví se silné bouřky

Až na 32 stupňů Celsia se tento týden dostanou teploty v Česku. Jasno bude ale zřejmě jen dnes a v úterý, poté se objeví bouřky. Vyplývá to z týdenní předpovědi počasí na webu Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). Bouřky budou hrozit až do konce týdne, o víkendu mohou být i silné.

Už v uplynulém týdnu se teploty opakovaně dostaly nad tropickou třicítku, v pátek dokonce vystoupaly místy na téměř 34 stupňů. V tomto týdnu bude také v některých dnech přes 30 stupňů.

Nejchladnějším dnem týdne bude asi dnešek, ČHMÚ očekává nejvyšší denní teploty mezi 22 až 26 stupni. V úterý se už mohou teploty dostat na 29 stupňů a ve středu na třicítku. Ve čtvrtek bude maximálně 29 stupňů, ale v pátek se oteplí na 28 až 32 stupňů. O víkendu pak může být 27 až 31 stupňů.

Stejně jako v předchozím týdnu se i v příštích dnech budou objevovat bouřky. Dnes a v úterý bude podle předpovědi ještě převážně jasno až polojasno, ale místy se už obloha zatáhne. Ve středu se pak odpoledne a večer mohou vyskytnout místy přeháňky nebo bouřky. Ve čtvrtek už budou přeháňky na většině území a opět mohou dorazit i bouřky. V pátek bude počasí podobné a o víkendu se mohou objevit silné bouřky.

Ohodnoť článek

Štítky předpověď, čhmú, počasí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Teploty v Česku dosáhnou až 32 stupňů, objeví se silné bouřky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.