Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Obří přírodní koupaliště Michal zahájilo jubilejní sezónu novinkami ve vybavení i službách

I přes proměnlivé počasí už odstartovala jubilejní 20. sezóna přírodního koupaliště Michal u Sokolova, které je ve společném vlastnictví skupiny SUAS GROUP a města Sokolov. Na návštěvníky čeká nejen průzračná voda, nekonečně dlouhá pláž a ještě delší tobogan. Ale také řada novinek, jako je nové workoutové hřiště, chill zóna a půjčovna paddle boardů.

Vedení koupaliště se každoročně snaží přijít s nápady, které zpříjemní letní odpočinek u vody a zabaví děti i dospělé. „Pro ty, kteří chtějí strávit volný čas aktivně, máme k dispozici nové workoutové hřiště nebo půjčovnu paddle boardů. Myslíme ale i na relax návštěvníků, kteří budou moci využít takzvanou „chill zónu“. Ta bude k dispozici i mimo otevírací dobu koupaliště. Děti se mezitím mohou pobavit na nových atrakcích,“ vysvětluje Jiří Štěpán, jednatel koupaliště.

Požitek z občerstvení umocní nová pergola, kde lidé najdou prostor, aby se v klidu najedli. „Letos poprvé je dodavatelem občerstvení přímo koupaliště Michal, tak věříme, že návštěvníci budou spokojeni a ocení třeba i nově otevřený ledový bar s míchanými drinky a zmrzlinou,“ dodává Jiří Štěpán s tím, že komfortnější pobyt na koupališti zajistí lidem i více míst ve stínu, kam se budou moci v obzvlášť horkých dnech schovat před sluncem. Na koupališti přibyly stromy a 15 slunečníků s lehátky na pláži, další slunečníky jsou rozmístěny po celém areálu koupaliště. Zábavu si užijí i nejmenší na zrekonstruovaném dětské hřišti s novými prolézačkami, pro všechny jsou pak určeny nafukovací atrakce přímo na vodní ploše.

Dalším zásadním krokem ke zpříjemnění zážitku návštěvníků je rekonstrukce domku vedle kempu, který nabídne příjemné prostředí. Zde si kempaři budou moci vyprat i uvařit, vítanou možností se určitě stane nabídka snídaní pro ubytované. „A velkou změnou je určitě to, že průběhu července začneme nabízet pronájem čtyř moderních modulárních chatek, které pro koupaliště zajišťuje SUAS Solutions, člen skupiny SUAS GROUP. Možnost online rezervací spustíme během července na webu koupaliště,“ upozorňuje Jiří Štěpán.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Sokolovská uhelná

Štítky koupaliště Michal, zahájení sezóny, koupání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obří přírodní koupaliště Michal zahájilo jubilejní sezónu novinkami ve vybavení i službách  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.