Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

V Karlovarském kraji se o víkendu stále lyžovalo. Počasí přálo

V Karlovarském kraji se stále lyžuje. O víkendu byly v provozu areály ve vyšších polohách, které si udělaly dostatečnou zásobu sněhu. Lyžování bylo sice na mokrém sněhu, ale počasí přálo, v noci bylo okolo nuly a přes den jarní slunce.

Stále dostatečné zásoby sněhu na sjezdovkách má Klínovec. "Předpověď slibuje i v dalších dnech ideální podmínky pro lyžování. Všechny hlavní sjezdovky jsou bez problému sjízdné. Dnes jsou v provozu lanové dráhy Prima Express, CineStar Express, Suzuki, Dámská a vlek Miniareál. V pondělí bude mimo provoz lanová dráha Prima Express a vlek Miniareál a k nim patřící sjezdovky Lázeňská, Jáchymovská a Pod Zámečkem. Uzavření bude pouze na tento jeden den z důvodu přehrnování sněhu a důkladné úpravě sjezdovek tak, abychom je zkvalitnili a sníh na nich lépe držel," informují provozovatelé největšího lyžařského areálu v Krušných horách.

Stále v provozu jsou ale i další, menší areály, Novaku na Božím Daru nebo skiareál v Potůčkách. Zalyžovat si je možné ale i v nižších polohách, stále v provozu byl o víkendu i areál v Mariánských lázních. Mimo provoz je areál na Bublavě.

Teplé počasí a déšť v posledním týdnu výrazně zhoršily podmínky ve většině areálů. V Plzeňském kraji tak už v týdnu ukončily provoz i poslední sjezdovky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, počasí, rekreace, hory, Karlovarský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Karlovarském kraji se o víkendu stále lyžovalo. Počasí přálo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.