Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Po krátkém oteplení se v týdnu bude postupně ochlazovat. Stále častější budou i sněhové přeháňky

Během následujícího týdne se bude v Karlovarském kraji po krátkém oteplení postupně ochlazovat. Na konci může rtuť teploměru klesnout až k průměrným šesti stupňům Celsia. Ničím výjimečným nebude déšť, dešťové nebo ve vyšších polohách i sněhové přeháňky.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně zataženo. Po ránu a během dopoledne se mohou na některých místech objevit mrznoucí mlhy. Dešťové nebo sněhové přeháňky se mají objevit až odpoledne. Nejvyšší denní teploty se přitom budou pohybovat od pěti do osmi stupňů Celsia.  

„V úterý bude zataženo nebo oblačno, z počátku místy občasný déšť nebo přeháňky,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od osmi do 11 stupňů Celsia.

Prakticky stejně na tom má být i středa. Nad východními Čechy bude oblačno nebo zataženo, na většině území i s deštěm nebo přeháňkami. Nejvyšší teploty se opět dostanou mezi 6 až 10 stupňů.  

V následujících dnech se opět začne ochlazovat až k průměrným šesti stupňům v plusu. K nim se dostaneme během soboty a neděle, kdy se opět mohou přidat dešťové přeháňky nebo sněžení. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, týden, Karlovarský kraj, předpověď, meteorologové, teplota, podzim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po krátkém oteplení se v týdnu bude postupně ochlazovat. Stále častější budou i sněhové přeháňky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.