Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sezóna pikniků je v plném proudu. Jak si je užít i bez práce a co stojí za to vyzkoušet?

PR článek

Slunce svítí, deky se roztahují a plní se tím oblíbenými pochutinami. Léto a pikniková sezóna tedy může začít! Zapomeňte ale na velké nákupy, pracné přípravy a plnění těžkých piknikových košů – Wolt naštěstí nabízí pohodlnější řešení. Jeho partnerští kurýři vám totiž s piknikem v Karlových Varech mile rádi pomůžou a dovezou vám vysněné letní menu až na deku. A to už do 30 minut od objednání!

Stačí si dobroty objednat z aplikace či ze stránek wolt.com, správně označit adresu a případně do poznámky upřesnit, kde vás kurýři najdou. A pak už máte vystaráno, ať už je vaše deka zrovna u meandru, kolonád nebo kdekoliv jinde a mnohem dál. A pokud si náhodou nejste jistí, jestli na vaše oblíbené piknikové místo Wolt rozváží, stačí si to zkontrolovat na této modré mapě.

Bez práce, spousta koláčů

Piknikové deky snesou všechny chutě i vůně světa. Záleží tedy jen na vás, co si na letní tabuli prostřete. Možností na karlovarském Woltu je naštěstí spoustu. Některé pochutiny se ale ven do parku a do přírody hodí o něco více než jiné – třeba ty, co se dobře jí, v létě příjemně osvěží a zasytí zároveň. Ale pozor, je důležité přitom nezapomenout na vyváženost slaných a sladkých chutí!

Proto se deky často plní třeba plněnými bagetami se zeleninou, saláty všeho druhu, oblíbenými pizzami, asijskými bowly či českými obloženými chlebíčky, ale v neposlední řadě také sladkým pečivem a zmrzlinou. Nezapomínejme ale ani na pitný režim, zvlášť v létě! Dobré jídlo je vždy třeba dobře zapít – k tomu zaručeně poslouží domácí limonáda nebo třeba kvalitní víno. A to vše (a mnohem víc) na Woltu najdete!

Co stojí za to vyzkoušet?

Víme ale, že vybrat si jen jeden z karlovarských podniků a obchodů na Woltu může být oříšek. Proto jsme pro vás předvybrali alespoň pár tipů, které patří mezi piknikové stálice.

K dokonalosti vašeho piknikového menu a povýšení venkovního gastronomického zážitku na ještě vyšší úroveň vám ve Varech mohou pomoci třeba výborné tortilly z Fresh Bistra, svěží poke bowly nebo sushi sety ze Sushi Sakura, umění italské pizzy z Pizzerie Paparazzi nebo vymazlené burgery a čerstvé saláty ze Špunt & Knoflík.

Ať už začnete piknikovou hostinu čímkoliv, jistě pak musí dojít i na sladkou nebo jinou příjemnou tečku. Mlsné jazýčky naštěstí mohou uspokojit své chutě třeba objednávkou skvělých dezertů z Republica Coffee, sladkých chodů z Papa cafe, osvědčených dobrot ze Starbucksu nebo tekutého potěšení z Hello Tea.

K létu pak nepochybně patří i hodně zmrzliny, která by se vám cestou z domu na piknik docela jistě roztekla. Partnerští kurýři z Woltu vám ji ale dovezou ještě ledovou – a to třeba z multifunkčního podniku New York Burger & Chicken, kde si lehce seskládáte celé menu.

K dokonalému pikniku pak už bude zbývat jen vybraná společnost. A ať už se chystáte na piknikové setkání se svou drahou polovičkou, kamarády nebo rodinou, užijte si čas se svými blízkými naplno, odpočiňte si a udělejte si radost! Wolt vám s tím rád pomůže.

Ohodnoť článek

Štítky Wolt, piknik, Karlovy Vary, deka, pochutiny, léto, pizza, zmrzlina, salát, koláč, zelenina, ořechy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sezóna pikniků je v plném proudu. Jak si je užít i bez práce a co stojí za to vyzkoušet?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.