Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wolt nově rozváží v Karlových Varech. První dva týdny nabízí dopravu zdarma

PR článek

Finský technologický startup Wolt pokračuje ve své expanzi a začal tak rozvážet v dalším českém městě. Za poslední rok se jejich počet zdvojnásobil a lázeňská metropole tak obsazuje už čtrnácté místo v řadě. Společnost kromě jídla rozváží i potraviny, kosmetiku, dárkové zboží či potřeby pro domácí mazlíčky.

  • Wolt, finský startup na doručování jídla, potravin a dalšího zboží, pokračuje v tuzemské expanzi a oproti minulému jaru zdvojnásobuje počet měst, kde působí.

  • Karlovy Vary se tak stávají už 14. městem v řadě.

  • Kromě jídla plánuje časem rozvážet i potraviny, kosmetiku a další zboží.

První dva týdny doprava zdarma

„Karlovy Vary navazují na sérii ostatních krajských měst, kde působíme, a máme radost z toho, že se nám podařilo navázat spolupráci se skvělými lokálními podniky. Naším cílem je propojovat podniky se zákazníky a poskytovat oběma stranám službu, která zajistí jejich maximální pohodlí. Jídlo z restaurací doručujeme až domů či do práce během 30 minut od zadání objednávky, v Karlových Varech navíc prvních 14 dní poskytujeme dopravu úplně zdarma,” komentuje Jan Foret, generální ředitel Woltu pro Českou republiku. Rozvozová oblast pokrývá téměř celé město – centrum i městské části Rybáře, Sedlec, Bohatice, Drahovice, Dalovice, Otovice, Rosnice, Stará Role, Počerny, Jenišov, Čankov, Doubí a Tašovice.

Lokální bistra i světové fastfoody

Karlovy Vary nabídnou svým obyvatelům kombinaci různých kuchyní i chutí z místních restaurací i světových fastfoodů. „Snažíme se uzpůsobit naši nabídku jídel tak, abychom potěšili různé chutě i preference. Proto nikdy nesmí chybět lokální podniky, vegetariánské a zdravé varianty, světová kuchyně, masová jídla i sladké dezerty,” doplňuje Jan Foret. Zákazníci si tak mohou v Karlových Varech objednávat vydatné obědy z restaurace Špunt & Knoflík, exotické thajské speciality z restaurace Mango nebo šťavnaté americké burgery z ​​New York Burger & Chicken.

Milovníci čerstvých sendvičů ocení nabídku bistra Lékárna by City Roasters nebo restaurace Fresh Bistro. Svůj sortiment představí i známé fastfoodové řetězce jako KFC a odpolední kávu se sladkým pečivem zajistí kavárna Starbucks.

O Woltu

Wolt je technologický startup založený v roce 2014 ve Finsku. Působí ve více než 260 městech ve 23 zemích a má přes 5 000 zaměstnanců, 18 milionů registrovaných uživatelů, přes 100 000 partnerských kurýrů a desetitisíce partnerů z řad restaurací a obchodů. Vedle jídla totiž rozváží i potraviny a další maloobchodní zboží. Generálním ředitelem je Miki Kuusi, oceněný Forbesem v globálním žebříčku 30 pod 30. Generální ředitel pro Českou republiku je Jan Foret. V listopadu 2021 sjednala americká rozvozová firma DoorDash akvizici Woltu, její dokončení se očekává v první polovině tohoto roku. Pokračovat bude pod svým původním názvem, značkou i službami. Wolt je k dispozici jako aplikace pro iOS nebo Android, ale také na webu www.wolt.cz.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Wolt, jídlo, doprava, market, rozvoz jídla, 14 dní zdarma, Karlovy Vary, restaurace, Česko, KFC, Starbucks, Finsko, New York

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wolt nově rozváží v Karlových Varech. První dva týdny nabízí dopravu zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.