Počasí dnes22 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wolt shání kurýry do svého zbrusu nového týmu v Karlových Varech!

PR článek

Hledáte práci, ve které budete sami sobě pánem, nebude vás poutat žádný rozpis směn, slušně vám vydělá a ještě díky ní budete dělat radost lidem ve vašem okolí? Řešení je snadné – staňte se partnerským kurýrem Woltu a rozvážejte po Karlových Varech to nejlepší jídlo z místních podniků.

Karlovy Vary se stanou už čtrnáctým českým útočištěm jednoho z nejrychleji rostoucích startupů na světě! I Karlovákům proto brzy budou přistávat jejich oblíbená menu z místních podniků až před dveře. K tomu ovšem bude potřeba silného týmu modrých brašen, který se na kolonádách ani mezi voňavými zásilkami jen tak neztratí. Někteří rozvážkoví hrdinové už jsou připraveni na startovní čáře a nemohou se dočkat svého prvního výjezdu. Také vy ale ještě můžete doplnit jejich řady a stát se součástí tohoto západočeského dream teamu!

S kým byste měli tu čest?

Wolt je známý jako finská doručovací platforma, která zákazníkům už osmým rokem rozváží jídlo a potraviny z více než 60 tisíc partnerských restaurací a obchodů ve 23 zemích světa. U nás už s ním mají skvělé zkušenosti obyvatelé Prahy, Brna, Ostravy, Olomouce, Plzně, Liberce, Hradce Králové, Pardubic, Českých Budějovic, Mladé Boleslavi, Kladna, Ústí nad Labem i Zlína. Celá republika už zkrátka jede na modré vlně! K 15 milionům registrovaných uživatelů Woltu ale stále přibývají nadšení příznivci. A mezi nimi budou brzy i milovníci jídla z Varů.

Společnost se rychle rozrůstá, neustále rozšiřuje působení a inovuje své služby. A na to už jí ani dosavadních 120 tisíc partnerských kurýrů po celém světě holt nestačí. Proto Wolt nabírá nové pomocníky do řad karlovarského rozvážkového pelotonu. A odměna pro jeho kurýry je více než sladká!

Odměny snů za poctivou práci

Kurýři jsou základní jednotkou, bez které by tenhle rozvážkový jednorožec nemohl fungovat. Proto jsou také po celé republice náležitě ohodnoceni a Vary nebudou výjimkou! Kromě odměn za každou doručenou objednávku, kde výdělky dosahují více než 250 Kč za hodinu, mohou kurýři v aplikaci Wolt získat i spropitné přímo od zákazníků, které jim v plné výši zůstává. Celkový měsíční výdělek aktivního kurýra se tak může vyšplhat až na 60 tisíc korun. Potřebovat budete jen svůj oblíbený dopravní prostředek a chytrý telefon, do kterého si stáhnete aplikaci Wolt Partner. Právě ta totiž dělá kurýrskou práci mnohem snazší – ukazuje, kdy a kde převzít objednávky, kam je zavést i kolik si na nich kurýři vydělají.

Co je na tom všem nejlepší?

Jako partnerští kurýři Woltu budete stoprocentními pány svého času. A to bez nadsázky. Nikdo vám nebude diktovat, kdy vyrazit do ulic, nasednout do auta, naskočit na kolo nebo v kolik odložit rozvážkovou brašnu. Je tedy jen na vás, kdy budete online a kde budete rozvážet.

Wolt vám v tomto ohledu nabídne flexibilitu, o které si v jiných společnostech nechávají jen zdát – můžete prostě vydělávat, kdy a jak se vám zlíbí! Ať už jste ranní ptáče nebo noční sova, chcete rozvážet jen pár hodin přes obědy nebo celý den od snídaně do večeře, hledáte rychlý přivýdělek nebo práci na plný úvazek, rozvoz s Woltem je pro vás to pravé.

Wolt už se nemůže dočkat, až začne po Karlových Varech každý den rozvážet radost zkondenzovanou do papírových tašek a modrých boxů. Pokud u toho chcete být i vy, neváhejte se přihlásit a stát se jeho partnerským kurýrem už teď!

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Wolt, jídlo, doprava, market, rozvoz jídla, práce, Karlovy Vary, Praha, Brno, Plzeň, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wolt shání kurýry do svého zbrusu nového týmu v Karlových Varech!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.