Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Farmáři opět míří do Karlových Varů

Letos podruhé se budou v krajském městě konat oblíbené farmářské trhy. Prodejci budou na své zákazníky čekat tradičně na prostranství před Městskou tržnicí od zítřejšího rána. Podle mluvčí karlovarského magistrátu Heleny Kyselé platí pro trhy stále přísná hygienická opaření.

„Prodej vypukne v 9 hodin a skončí s vyprodáním zásob. Nově bude sortiment trhů rozšířen o podestýlková vejce a dorazí také nový cukrář. U stánků najdou nakupující i tradiční farmáře a jejich med, uzeniny, bylinky, pečivo, mléčné výrobky, koření, knedlíky a podobně. Největší zastoupení budou mít pěstitelé zeleniny, ovocných keřů, květin a bylin,“ říká Helena Kyselá.

Trhy v Karlových Varech pořádá městská společnost KV City Centrum, které je zodpovědná i za dodržování platných vládních opatření.

„Je nutné dodržovat bezpečnostní pravidla a doporučení. Mezi ně patří například bezpečné dvoumetrové odstupy mezi zákazníky, do prostoru trhů bude možný vstup pouze s přikrytými ústy a nosem. U každého stánku bude k dispozici dezinfekce,“ popisuje základní pravidla Simona Vránová, ředitelka společnosti KV City Centrum.

Farmářské trhy se v Karlových Varech konají jednou za čtrnáct dní, vždy v pátek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto KV city centrum

Štítky farmářské trhy, Karlovy Vary, opatření

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Farmáři opět míří do Karlových Varů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.