Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Nové bistro bude obsluhovat Špunt a Knoflík

Na podzim dokončené bistro v karlovarském volnočasovém areálu Rolava má nového nájemce. Radnice v krajském městě vybrala místního podnikatele, který se specializuje na burgery a trhané maso.

„Hledali jsme nájemce, který přinese zajímavý koncept. A tomu byly přizpůsobeny i podmínky výběrového řízení, kde jsme hodnotící kritéria nastavili 50 procent cena a 50 procent navržený koncept,“ vysvětlila Andrea Pfeffer Ferklová (ANO), primátorka Karlových Varů.

Nové bistro na Rolavě vyšlo radnice na šest milionů korun, z čehož jeden milion stálo vybavení. Nový nájemce, společnost provozující v Karlových Varech restauraci Špunt a Knoflík, zaplatí za roční provoz nájem ve výši 462 000 korun bez DPH.

„Víme, že se nový nájemce specializuje na burgery a trhané maso. V rámci konceptu jsme si nechali předložit i navrhovaný sortiment a předpokládanou cenovou hladinu. Hodnotící komise byla velmi široká a seděl v ní například i předseda krajské Asociace hotelů a restaurací,“ dodala primátorka, která věří, že návštěvníci areálu budou s provozem bistra spokojeni.

Kdy se ale nová provozovna otevře, není zatím jasné. Záležet bude na aktuální pandemické situaci a vládních nařízeních, podle kterých musejí být v současné době všechna restaurační zařízení uzavřena.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky občerstvení, bistro, Rolava, Karlovy Vary, nájem, restaurace, Andrea Pfeffer Ferklová, ANO 2011, Asociace hotelů a restaurací České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové bistro bude obsluhovat Špunt a Knoflík  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.