Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přivítejte ve vaší zahrádce jaro s hypermarketem Globus

PR článek

Jaro už pomalu klepe na dveře, a tak je ideální čas připravit se na novou sezónu v zahradě. Cesta do Globusu se vám určitě vyplatí, protože u nás najdete nejen potraviny a další zboží pro vaši rodinu i domácnost, ale také vše pro vaši zahrádku či balkon. V hypermarketu Globus Jenišov nabízíme pestrý výběr semen, širokou nabídku venkovních rostlin, substrátů a dalšího potřebného vybavení.

Pro co nejbohatší úrodu využijte například některý z našich zahradnických substrátů nebo hnojovatku. Další novinkou v našem sortimentu je listovka, vhodná k mulčovaní pod stromy a keře nebo k ochraně záhonů před holomrazy. Velkým pomocníkem vám bude také kvalitní fóliovník.

Nedokážete si vaše venkovní okenní parapety nebo balkon představit bez záplavy květin? Zasaďte do truhlíků pelargonie, které váš dům krásně oživí barvami.

Váš malý kousek ráje hezky zútulní i zahradní dekorace. Perfektně se hodí na skalku, ale můžete je například taktéž ukrýt do různých zákoutí vaší zahrady a zpestřit tak vašim dětem jejich průzkumnické výpravy.

Hodila by se vám trocha inspirace? Prohlédněte si náš nový katalog věnovaný zahradničení, ve kterém najdete spoustu tipů, jak si svou zahrádku zvelebit.

Díky Globusu už nemusíte kvůli pár věcem navštěvovat spoustu obchodů. U nás najdete nejširší sortiment zboží pod jednou střechou, a tak nejen ušetříte peníze za pohonné hmoty, ale i čas, který můžete věnovat svým blízkým nebo koníčkům.

NOVINKA! Vzhledem k aktuální situaci nabízíme také možnost objednat si zboží z momentálně neprodejného sortimentu a vyzvednout si jej přímo v hypermarketu při svém nákupu. Objednávky můžete udělat předem na tel.: +420606743891 nebo přes e-mail: globuskarlovyvary@globus.cz

Přejeme vám spoustu (nejen) zahradních úspěchů!

Váš hypermarket Globus Jenišov

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, obchod, jaro, nabídka, Jenišov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přivítejte ve vaší zahrádce jaro s hypermarketem Globus  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.