Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Ze setkání na Linhartu by měla být tradice

Včera bylo uprostřed karlovarských lázeňských lesů zahájeno městské kulturní léto. Podle zástupců města i společnosti, která se o karlovarské lesy stará, by se z tohoto setkání měla stát tradice. Součástí akce byla i vernisáž výstavy fotografií Stanislava Wiesera.

„Jsem moc rád, že tady mohu vystavovat své fotografie, které ale nejsou jen z Karlových Varů, ale celého kraje. Jsem přesvědčen, že je to krásný kraj, ve kterém máme stále všichni co objevovat,“ uvedl mimo jiné fotograf Stanislav Wieser během vernisáže výstavy svých fotografií. Ta je rozdělena na dvě části. První je k vidění právě v galerii na sv. Linhartu a druhá je v prostorách Goethovy vyhlídky.

Na Den s lázeňskými lesy dorazilo kromě mnoha návštěvníků i kompletní vedení města, které tady zahájilo Karlovarské kulturní léto. „Myslíme si, že by se z dnešního setkání mohla stát tradice. Pojali jsme to trochu jako oslavu konce školního roku i jako start nadcházejícího kulturního léta, které bude letos v Karlových Varech hodně bohaté,“ uvedla primátorka města Andrea Pfeffer Ferklová (ANO).

Pro návštěvníky bylo připraveno občerstvení, několik stanovišť pro děti, procházky s výkladem o lázeňských lesích a zdarma byly i lezecké trasy v lanovém centru. Zájemci si dokonce mohli zasadit strom nebo nakrmit zvěř. Přítomné pozdravil i nově jmenovaný ředitel Lázeňských lesů Karlovy Vary Stanislav Dvořák.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky vernisáž, sv. Linhart, setkání, lanové centrum, Karlovy Vary, les, tradice, léto, Andrea Pfeffer Ferklová, ANO 2011

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ze setkání na Linhartu by měla být tradice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.