Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Prázdninový den v Liberci nadchne děti i dospělé

PR článek

Žádná nuda. Jen samé nové zážitky a napínavé objevování čekají na rodiny, které se vydají o prázdninách na výlet do centra Liberce.

Liberecký Fun Park plný chytré zábavy pro děti i dospělé se otevřel v nejluxusnější vilové části města, na Masarykově třídě. Lidské smysly v něm probudí 25 interaktivních exponátů nabízejících úplně nové prožitky.  „Návštěvníci se setkají s virtuální realitou. Vyzkouší si let ptáka, přenesou se do pravěku nebo okusí arktický mráz. Fun park baví nejenom děti, ale i dospělé, kteří v sobě znovu nacházejí dětskou hravost a soutěživost,“ popisuje Michal Buzek za produkci.

Chuť objevovat a citlivěji vnímat svět i sebe samé jim umožní moderní projekční technologie i jednoduché pomůcky. Během zhruba dvou hodin, které pořadatelé na návštěvu Fun Parku doporučují, si lidé mohou změřit sílu myšlenek, pohrát si s vlastní pamětí, vyzkoušet své uši, nos a ostatní smysly. Jeden z unikátních robotů jim ukáže, jak to umí rozbalit při tanci nebo si jen bude s návštěvníky hrát. 

Nový zábavní park, sídlící téměř v sousedství dalších turistických cílů – muzeí, galerie nebo zoologické zahrady je ideálním místem pro příjemný rodinný den. Součástí areálu jsou restaurace, ZOO 1320 a Golf Park s  letním barem a minigolfovým hřištěm v golfovém klubu. Oba podniky nabízejí českou a mezinárodní kuchyni, mají dětský jídelní lístek a dětský koutek. V zahradě areálu děti pobaví různé atrakce.  Fun Park zůstane v provozu po celou letní sezónu.  

Přijďte se také pobavit!

Vice informací: www.funparkumuzea.cz

Otvírací doba  PO –NE: 10 – 18 hod.

Parkování zdarma v areálu.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Fun Park, zábava, děti, Liberec, robot

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prázdninový den v Liberci nadchne děti i dospělé  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.