Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

V KV Aréně vznikne nový saunový svět

Nynější prostory, kterých se nachází jedna sauna a jedna infrasauna projdou kompletní rekonstrukcí. Stavět by se mělo začít již velmi brzy, neboť na podzim, kdy začne nová plavecká a saunová sezona má být hotovo.

„Současné dispoziční řešení bude zcela změněno. Saun bude více a jedna z nich bude například i bylinková. Počítáme s tím, že práce budou realizovány během letních měsíců,“ uvedl náměstek karlovarské primátorky Tomáš Trtek.

Celý projekt přestavby saunové centra je rozdělen na dvě části. První jsou stavební úpravy a druhou dodání nových saun. Celkem by náklady na přestavbu neměly přesáhnout tři miliony korun.

„Práce začnou velmi brzy. Chceme využít toho, že během léta je návštěvnost saun daleko nižší, než během zbytku roku. Počítáme s tím, že o uzavření saun budeme informovat zhruba s týdenním předstihem na našich webových stránkách,“ doplnil Jan Trubač z KV Arény.

Do sauny v KV Aréně ročně zamíří zhruba patnáct tisíc lidí. Vedle saunového centra je v KV Aréně k dispozici i plavecký bazén s tobogánem a venkovní bazén, který je v provozu v letní sezoně. „Myslíme si, že je třeba sauny zrekonstruovat, protože jsou takříkajíc vybydlené. A jsme přesvědčeni, že návštěvníkům nabídneme opravdu zajímavý prostor, který by mohl návštěvnost ještě zvýšit,“ dodal náměstek primátorky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto kv aréna

Štítky KV Arena, sauna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V KV Aréně vznikne nový saunový svět  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.