Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

New Human Solution: I voda na zalévání zahrádky může být čistá a zdravá. Naším ekologickým přípravkem toho lze docílit

PR článek

Nový produkt, který ocení nejeden zahrádkář, přináší na trh jihočeská firma New Human Solution s.r.o. Jmenuje se BIONANOSTOP® a v následujícím rozhovoru vám ho blíže představí jednatel společnosti a tvůrce produktů Zdeněk Čermák se společníkem Lukášem Olšarem.

Jak byste několika větami představili BIONANOSTOP®?
Jde o nanotechnologický produkt, prášek, který se jednoduše nasype do vody. Využívat jej můžeme například pro sudy na zahrádkách, studny, jezírka či rybníky, zkrátka všude, kde potřebujeme skladovat čistou vodu. Tento prášek eliminuje mikroorganismy a organické chemické látky ve vodě, díky čemuž voda nehnije, nezapáchá, je zdravá a čistá. Jedná se o prášek bez chemie, to je třeba zdůraznit.

Proč by ale lidé měli čistit vodu, kterou jen přeci zalévají své zahrádky?
Je potřeba si uvědomit, že voda, kterou zaléváme, je základem, pro rostliny a plodiny. Tedy např.: Pokud zaléváme „špinavou“ vodou rajčata, nemůžeme čekat, že tato rajčata budou zdravá. Ukažme si to názorně na příkladu sinic. Sinice jsou mikroorganismy, které vylučují toxiny (odpad). Právě tyto toxiny (odpad) škodí lidskému tělu a přírodě. A jiné to není ani u dalších mikroorganismů. Jestliže v sudu začne bujet mikrobiální život, a tyto mikroorganismy se množí, do toho prší slabá chemie, zaléváme si ve finále zahrádku chemickým koktejlem, což není zdravé pro ni ani pro nás. A přitom tomu lze jednoduše předejít. Ošetřenou vodou zvyšujeme produkci a trvanlivost zalévaných plodin, trávník je zelenější, vydrží déle, než začne žloutnout… Plodiny také nemají choroby způsobené mikroorganismy. Rostliny a plodiny jsou zkrátka zdravé a chutné. Je nutné si uvědomit, že základem zdraví je právě voda.

Zní to revolučně…
Nevíme, že by na trhu bylo něco podobného…

Jakou máte od zákazníků odezvu?
Je třeba říct, že se u nás nejedná o úplnou novinku. Brali jsme to jako doplňkový produkt. Klienti se studnami, kteří si chtěli ošetřit a uzdravit vodu v domácnosti pomocí našeho hlavního produktu, jednotky Stabfor, si zároveň pro svou studnu zakoupili prášek Bionanostop. Zpětná vazba byla skvělá, lidé nám říkali, že se jim skutečně zahrádky zlepšily – velké a zelené listy špenátu a salátu, rajčata bez plísní, velké plody malin, zelený a stabilní trávník atd. Rozhodli jsme se, že prášek nabídneme lidem jako samostatný produkt. Mimochodem není to jen o sudech, studních… Je to aplikovatelné třeba do jezírek, v nedávné době jsme aplikovali prášek do rybníka většího než jeden hektar. Výsledkem je, že voda, ve které bylo vidět tak do hloubky 40 centimetrů, je nyní průzračná až do dvou metrů.


Voda před a po.

Je produkt cenově dostupný i pro obyčejné zahrádkáře? Předpokládám, že ti jsou vaši cílovou skupinou…
Máte pravdu, cílíme na všechny zahrádkáře, kteří chtějí pěstovat své plodiny bez chemie a hledají řešení. Nejmenší balení na 500 litrů stojí necelou tisícovku.

Je ale třeba dosypávat, když mi naprší nová voda?
Právě že to nutné není. Stačí, když v sudu vždycky zůstane zhruba třetina vody. Jakmile se doplní, smíchá se spodní ošetřenou vodou a tím se sama znovu obnoví. Prášek se také drží různě na stěnách či dně nádoby, sudu, studny apod. Jedno balení tak lidem vydrží zhruba na rok.

Kde se dá BIONANOSTOP® zakoupit?
Na našich webových stránkách, kde zájemci zároveň naleznou všechny potřebné informace. Máme tam ceník pro jednotlivé gramáže a jednoduchý formulář. Zboží zasíláme obratem, problémem není ani zahraničí.

Do obchodů nemíříte?
V této chvíli hledáme správné obchodní partnery, kteří podporují ekologická řešení pro ošetření rostlin a plodin. Pokud by měl někdo zájem BIONANOSTOP® ve svých prodejnách nabízet, velice rádi se s ním spojíme. Pro nás je nyní nejdůležitější dostat výrobek do povědomí, aby lidé věděli, že i vodu v sudu na zahrádce mohou mít zdravou.

Když vaším produktem čistím vodu, za jak dlouho je okem viditelný rozdíl?
Záleží na objemu a počasí. Pokud je objem menší, je rozdíl viditelný do několika dní. Stoprocentní funkčnost pak nastává zhruba po třech týdnech. Samozřejmě rychlejší efekt je také při slunečném počasí, jelikož slunce nanočástice nabíjí. Například na rybníku, o kterém jsme mluvili, byly změny vidět již po měsíci. Dělali jsme také pokus v šedesátilitrovém akvárku, do kterého jsme dali vodu z Vltavy, která byla poměrně dost hnědá. Po 2 dnech bylo vidět extrémní zlepšení a po jednom měsíci už byla voda čistá, byť ne samozřejmě úplně čirá.

Děláte po republice přednášky na téma Voda, klíč ke zdraví. Kde si vás v nejbližší době mohou zájemci poslechnout?
V sobotu 20. června od 14 hodin máme přednášku v klubu Park Golf Hradec Králové. O týden později, 27. června, taktéž ve 14 hodin v krásných prostorách zámku Poříčí v Boršově nad Vltavou, kde máme také sídlo. Návštěvníci se dozvědí například o možných způsobech uzdravování vody, o energiích vody či informace o tom, jaký vliv má voda na naše tělo, včetně myšlení, a hlavně mohou naši vodu ochutnat. Vstupné je volné, jen je třeba se předem zaregistrovat na emailu academy@newhumansolution.com. Chystáme i další přednášky, doporučujeme sledovat naše facebookové stránky.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ekologie, New Human Solution, BIONANOSTOP®, čistá voda, prášek, sud, mikroorganismus, Zdeněk Čermák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

New Human Solution: I voda na zalévání zahrádky může být čistá a zdravá. Naším ekologickým přípravkem toho lze docílit  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.