Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Konečně společně a naživo, to je motto prvního abonentního koncertu karlovarských symfoniků

Karlovarský symfonický orchestr (KSO) připravil pro své předplatitele první letošní koncert, který se uskuteční v sále Grandhotelu Ambassador v Karlových Varech. Během koncertu zazní Má vlast Bedřicha Smetany a celý soubor se velmi těší své publikum.

„Konečně společně je vzkaz všem karlovarským příznivcům živé hudby a je to zároveň název prvního koncertu po dlouhé době půstu způsobeného protiepidemickými opatřeními. Sice to byl půst přerušovaný online přenosy koncertů, ale teď můžeme konečně vychutnat skutečnou lahůdku všemi smysly,“ říká Marcela Kohušová z marketingového oddělení KSO.

Koncert Konečně společně se koná ve čtvrtek 17. 6. 2021 od 19.30 a během večera zazní cyklus symfonických básní Má vlast od Bedřicha Smetany.

„Na koncert jsou zváni všichni naši předplatitelé, kteří mají samozřejmě vstup zdarma. Ostatní návštěvníci zaplatí za vstupenku symbolickou cenu 100 Kč. Koncert diriguje Jiří Štrunc,“ dodala Marcela Kohušová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto kso

Štítky KSO, koncert, Karlovy Vary, Má vlast, Grand hotel Ambassador, Karlovarský symfonický orchestr, Bedřich Smetana, Jiří Štrunc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konečně společně a naživo, to je motto prvního abonentního koncertu karlovarských symfoniků  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.