Počasí dnes12 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

POZOR: Novosvětská zazní pod starorolskými a tuhnickými okny už od 18 hodin

, aktualizováno 28. května 2020, 12:45

V pátek a v sobotu pokračuje seriál koncertů Karlovarského symfonického orchestru nazvaný Novosvětská pod okny. Podle předpovědi počasí by se měly oba koncerty uskutečnit. Pozor orchestr mění čas zahájení koncertů, který je posunut z 19 hodiny na 18.

„Karlovarský symfonický orchestr pokračuje v sérii koncertů Novosvětská pod okny. Tentokrát se koncerty uskuteční v pátek 29. a v sobotu 30. května,“ uvedl PR manažer orchestru Lev Havlíček.

Orchestr v uplynulých týdnech řídil šéfdirigent orchestru Jiří Kučera. Nadcházející koncerty bude řídit dirigent Petr Popelka.

„V pátek 29. května se koncert uskuteční ve Staré Roli - Dvořákova ulice, ve vnitrobloku vedle dětského hřiště. V sobotu 30. května KSO odehraje Novosvětskou v Tuhnicích - vnitroblok ulic Budovatelů a Moskevská a obchodního centra Meteor,“ dodal PR manažer s tím, že koncerty začínají vždy v 18 hodin.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto facebook.com

Štítky kultura, koncert, Karlovarský symfonický orchestr, KSO, Karlovy Vary, okno, orchestr, Jiří Kučera, Petr Popelka, Tuhnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

POZOR: Novosvětská zazní pod starorolskými a tuhnickými okny už od 18 hodin  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.