Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Čarodějnický večer můžete strávit v kině, Sokolov přichází s úplnou novinkou

Na parkovišti sokolovského koupaliště Michal vznikne autokino. První promítání je naplánováno na čtvrteční večer. A protože je zakázáno pořádání tradičních májek a pálení čarodějnic, můžete prožít večer netradičně, ve svém autě a při českém filmu. Promítat se bude i na prvního máje.

„Chybí vám kino,“ ptá se na svém facebooku místostarosta Sokolova Jan Picka a oznamuje vznik prvního sokolovského autokina.

“Nastartujte svojí drožku, vezměte kámoše, přítelkyni nebo mamku a přijeďte na parkoviště Koupaliště Michal. Od 20 hodin pro Vás budeme ve čtvrtek a v pátek promítat na velkoplošnou obrazovku oblíbené české filmy. Aby to mělo ten správný šmrnc, budete mít možnost koupit si balený popcorn a nápoj od hostesek na kolečkových bruslích,“ láká ředitel Městského domu kultury Ladislav Sedláček.

 Čtvrteční čarodějnický večer bude patřit nejnavštěvovanější české komedii loňského roku Poslední aristokratka. Ve filmu mimo jiné uvidíte Hynka Čermáka, Tatianu Dykovou nebo Eliškou Balzerovou.

„V pátek budeme hrát komedii Chlap na střídačku s Jiřím Langmajerem, Ivanou Chýlkovou a Lucií Žáčkovou,“ dodal ředitel.

Pro návštěvníky kina je důležité, aby dorazili alespoň s půlhodinovým předstihem. Je nutné mít funkční autorádio, na kterém si na místě naladí frekvenci, skrz kterou získají zvuk k filmu.

„Abychom se mohli v autokině scházet pravidelně, je nutné dodržovat určitá pravidla. Dodržujte, prosím, minimální pohyb mimo vozidlo. V případě potřeby samozřejmě s rouškou a dále dodržujte rozestup dva metry mezi vozidly,“ dodal Ladislav Sedláček.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto facebook.com

Štítky kultura, koupaliště Michal, autokino, Sokolov, kino, Svátek práce, česká kinematografie, Jan Picka, Facebook, Hynek Čermák, Tatiana Dyková, Eliška Balzerová, Městský Dům Kultury, Jiří Langmajer, Ivana Chýlková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čarodějnický večer můžete strávit v kině, Sokolov přichází s úplnou novinkou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.