Počasí dnes29 °C, zítra18 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Vosí bodnutí zavinilo dopravní nehodu: Řidička ztratila kontrolu nad autem, ve kterém vezla dvě děti

V pondělí 29. července vyjížděli policisté k opravdu kuriózní nehodě na Sokolovsku. Řidička jedoucí ve směru od Svatavy na Kraslice při nehodě ztratila kontrolu nad vozem, vyjela mimo komunikaci a převrátila vozidlo na střechu. Příčinou nehody byla podle policistů nepozornost, kterou způsobila vosa, která řidičku pobodala. Spolu s řidičkou cestovaly v autě ještě dvě nezletilé děti.

„V pondělí 29. července kolem 17:30 hodin jela osmačtyřicetiletá řidička vozidla značky Ford, ve kterém měla i dvě nezletilé děti, ve směru od Svatavy na Kraslice. Během jízdy měla řidičku bodnout vosa, která do automobilu vletěla. Řidička se následně snažila vosu z vozidla odehnat a během toho se přestala věnovat řízení. Vzápětí žena ztratila kontrolu nad svým vozidlem, se kterým vyjela mimo pozemní komunikaci, kde došlo k nárazu pravé boční části vozidla do dopravní značky. Poté řidička s automobilem sjela z mírného srázu, kde došlo k převrácení vozidla na střechu,“ popsal okolnosti nehody policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění osmačtyřicetileté řidičky, která byla převezena do nemocnice k ošetření. Na preventivní vyšetření byly převezeny i obě děti.

„Osmačtyřicetiletá řidička se po dopravní nehodě podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem,“ doplnil Kopřiva s tím, že škoda na autě a dopravním značení byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 150 tisíc korun.

„Řidiči, při jízdě se věnujte pouze a jen řízení svého osobního vozidla. Pokud během jízdy nastane jakýkoliv problém, který potřebujete neodkladně vyřešit, například i obtěžování bodavým hmyzem, tak zastavte na bezpečném místě a věc vyřešte. Nikdy problémy neřešte za jízdy, jelikož tím ohrožujete sebe i ostatní účastníky silničního provozu a nevěnování se řízení může mít během vteřiny fatální následky,“ apeluje na řidiče v souvislosti s případem Kopřiva.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky doprava, nehoda, vosa, bodnutí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vosí bodnutí zavinilo dopravní nehodu: Řidička ztratila kontrolu nad autem, ve kterém vezla dvě děti  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.