Počasí dnes13 °C, zítra11 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Na populární koupaliště Michal a zpět do Sokolova bude opět jezdit letní autobus

Během letní sezóny bude opět v provozu veřejné autobusové spojení ze Sokolova na populární přírodní koupaliště Michal a zpět. Linka pojede ve všední dny, o víkendech a svátcích a usnadní tak například maminkám s dětmi, seniorům i dalším lidem dopravu na koupaliště. Linka je výsledkem spolupráce města Sokolov, společnosti Sokolovská uhelná a společnosti Dopravní podnik Sokolovsko.

Autobusy budou v provozu od 15. června do 31. srpna 2024. „Půjde celkem o 10 spojů za den o víkendech a svátcích. Provoz zafinancuje Sokolovská uhelná, která rovněž poskytne řidiče autobusů,“ vysvětlil Pavel Francisko, člen představenstva Sokolovské uhelné a SUAS GROUP.

„Město Sokolov a ostatní obce, které se podílejí na financování MHD – Březová, Svatava, Dolní Rychnov, Citice, Lomnice a Těšovice – zase zaplatí prodloužení linky číslo 3 ve všední dny. Touto dohodou se Sokolovskou uhelnou a SUAS GROUP chceme občanům zajistit jednodušší přístup na koupaliště Michal v letních měsících,“ doplnil starosta Sokolova Petr Kubis (ANO). 

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Sokolovská uhelná

Štítky koupaliště Michal, zahájení sezóny, koupání, autobusová linka, doprava na koupaliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na populární koupaliště Michal a zpět do Sokolova bude opět jezdit letní autobus  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.