Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidiči pozor. Silnice v Sedleci bude opět uzavřena, ale jen na čtyři dny

V místě, které bylo uzavřeno déle než půl roku, budou odstraněny provizorní panely a položen asfaltový povrch. Úplná uzavírka silnice spojující Sedlec se Starou Rolí a sídlištěm Čankovská potrvá od pondělí do čtvrtka.

Déle než půl roku byla uzavřena silnice v Sedleci ve směru na Rosnice. V srpnu loňského roku tam došlo k sesuvu půdy a propadu komunikace. V místě nehody byla postavena opěrná zeď a provedena nezbytně nutná sanace svahu. Před několika dny byla silnice provizorně otevřena s tím, že v místě propadu komunikace byly instalovány panely.

„V zimě jsou obalovny zavřené, proto jsme úsek otevřeli v provizorním režimu. Nyní nám firma Strabag oznámila, že otevírá obalovnu a bude moci opravu úseku dokončit,“ uvedl karlovarský radní pro dopravu Martin Dušek.  

Plán konečné opravy je takový, že v pondělí 30. března se silnice úplně uzavře a budou odstraněny panely. Následující den se provede příprava podkladních vrstev a zkoušky. 1. a 2. dubna se bude pokládat finální vrstva.

„Silnice tedy bude od pondělí do čtvrtka uzavřená, ale na konci příštího týdne budou mít řidiči k dispozici konečně novou, plnohodnotnou komunikaci,“ dodal radní. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Kopál

Štítky doprava, omezení, Karlovy Vary, Sedlec, uzavírka, silnice, Stará Role, Strabag, Martin Dušek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiči pozor.  Silnice v Sedleci bude opět uzavřena, ale jen na čtyři dny  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.