Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Auta se tentokrát při blokovém čištění odtahovat nebudou

V Karlových Varech začne 1. dubna blokové čištění města. Řidiči ale nemusí uvolňovat parkovací místa v čištěných lokalitách. Práce se budou provádět v upraveném režimu s ohledem na aktuální podmínky. Lázeňská část se bude uklízet tradičně večer.

Očista komunikací a veřejných prostranství bude probíhat s přihlédnutím k situaci v každé jednotlivé lokalitě a samozřejmě také na současnou situaci v celé České republice.  Výrazně posilněn bude ruční úklid, mytí komunikací se bude provádět pouze tam, kde nejsou přilehlá parkoviště. Nebude tedy docházet k odtahům vozidel.

"V tomto režimu bude jarní úklid města probíhat po celý duben,“ říká mluvčí magistrátu Karlovy Vary Helena Kyselá s tím, že k přechodu na tradiční formu blokového čištění dojde nejdříve na začátku května.

Vše samozřejmě záleží na aktuální dění v republice, zrušení nouzového stavu a mnoha dalších okolnostech. V průběhu dubna bude úklid zaměřen zejména na odstranění nečistot po zimě, spadaného listí a podobně.

„Denní očista komunikací bude začínat v 8 hodin, noční mytí v lázeňském území a obchodně správním centru bude probíhat od 20 hodin,“ dodala mluvčí s tím, že podrobný harmonogram úklidu města je zveřejněn na webových stránkách města Karlovy Vary.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto drbna.cz

Štítky doprava, parkování, úklid, Karlovy Vary, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auta se tentokrát při blokovém čištění odtahovat nebudou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.