Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Paliva v Karlovarském kraji od minulého týdne zdražila

Litr nejprodávanějšího benzinu Natural 95 se aktuálně u čerpacích stanic Karlovarského kraje prodává v průměru za 42,67 Kč, před týdnem byl o 89 haléřů levnější. O 1,69 koruny na litru zdražila nafta, za litr teď řidiči dají průměrně 46,81 Kč. Podle údajů společnosti CCS, která ceny sleduje, je benzin o 6,86 koruny na litru dražší než před rokem, za naftu tehdy motoristé platili o 12,24 Kč na litru méně. V sousedním Německu je benzin i nafta dražší.

Nejlevnější benzin v Karlovarském kraji prodávají na Sokolovsku, kde litr v průměru stojí 42,57 Kč. Nejméně platí za naftu motoristé na Chebsku, litr tam prodávají průměrně za 46,73 Kč. Nejvíc platí za benzin motoristé na Karlovarsku, kde za litr zaplatí průměrně 42,76 Kč. Nafta je v kraji nejdražší na Sokolovsku, litr se tam prodává průměrně za 46,95 Kč.

Průměrná cena benzinu Natural 95 v celé ČR je 42,85 Kč za litr, u nafty 46,85 Kč. Nejlevnější paliva natankují řidiči v Jihočeském kraji, kde je litr benzinu v průměru za 42,37 Kč. Naftu tam prodávají průměrně za 46,33 Kč. Naopak nejdražší paliva nabízejí pumpy v Praze, kde litr benzinu stojí průměrně 43,64 Kč. Nafta se tam tankuje za 47,67 Kč za litr. V sousedním Německu se podle serveru benzinpreis-aktuell.de benzin prodává v přepočtu průměrně za 48,97 koruny. Za naftu zaplatí řidiči v průměru 53,15 koruny.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky pohonné hmoty, ceny paliva, nafta, benzín, ceny nafty, motorová nafta, Karlovarský kraj, Německo, okres Sokolov, okres Cheb, Česko, Praha, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Paliva v Karlovarském kraji od minulého týdne zdražila  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.