Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Na přechodu Svatý Kříž u Chebu začala uzavírka, potrvá do konce měsíce

Hraniční přechod s Německem Svatý Kříž - Hundsbach u Chebu je ode dneška pro automobily uzavřený. Důvodem jsou stavební práce na německé straně hranice. Uzavírka má trvat do konce července. Auta mohou využít sousední přechod v Pomezí nad Ohří.

Uzavírka hraničního přechodu začala dnes ráno a trvat má do 31. července. „Důvodem je budování obchvatu bavorského města Waldsassen a s tím spojená uzavírka silnice B 299 mezi obcemi Waldsassen, Hundsbach a hraničním přechodem Svatý Kříž," uvedla mluvčí krajského úřadu Jana Pavlíková.

Doprava je odkláněná už na dálnici D6 směrem na hraniční přechod Pomezí nad Ohří – Schirnding. Krajská správa a údržby silnic Karlovarského kraje dotčené úseky označila svislým dopravním značením jak na dálnici D6 a silnici I/6, tak na silnici II/214.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky ČR, Německo, silnice, automobilová, Cheb, hraniční přechod, Svatý Kříž, Hundsbach, Pomezí nad Ohří, Jana Pavlíková, Waldsassen, Schirnding

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na přechodu Svatý Kříž u Chebu začala uzavírka, potrvá do konce měsíce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.