Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Benzín na Karlovarsku mírně zlevnil. Nejlevněji se tankuje na Chebsku

 Litr nejprodávanějšího benzinu Natural 95 se aktuálně u čerpacích stanic Karlovarského kraje prodává v průměru za 40,29 Kč, před týdnem byl o jednu korunu dražší. O 1,98 koruny na litru zlevnila nafta, za litr teď řidiči dají průměrně 42,52 Kč. Podle údajů společnosti CCS, která ceny sleduje, je benzin o 3,27 koruny na litru dražší než před rokem, za naftu tehdy motoristé platili o 6,63 Kč na litru méně.

Průměrná cena benzinu Natural 95 v celé ČR je 40,51 Kč za litr, u nafty 42,85 Kč. Nejlevnější paliva v kraji prodávají na Sokolovsku, benzin mají u tamních čerpacích stanic v průměru za 40,07 Kč a naftu za 42,10 Kč. Paliva jsou v kraji nejdražší na Chebsku, benzin mají u tamních čerpacích stanic v průměru za 40,52 Kč a naftu za 42,92 Kč.

Nejlevnější paliva natankují řidiči v Jihočeském kraji, kde je litr benzinu v průměru za 40,04 Kč. Naftu tam prodávají průměrně za 42,04 Kč. Naopak nejdražší paliva nabízejí pumpy v Praze, kde litr benzinu stojí průměrně 41,24 Kč. Nafta se tam tankuje za 43,80 Kč za litr.

Za hranicemi v Německu se podle serveru benzinpreis-aktuell.de srovnatelný typ benzinu prodává v přepočtu průměrně za 45,12 koruny. Za naftu zaplatí řidiči v přepočtu 46,46 koruny.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Benzín, Ekonomika, Karlovarský, Kraj, Nafta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benzín na Karlovarsku mírně zlevnil. Nejlevněji se tankuje na Chebsku  |  Byznys  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.