Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Karlovarské Kino Čas je opravené a opět vítá diváky

V Karlových Varech skončila obnova Kina Čas. Šlo o největší rekonstrukci za posledních 20 let. Ve foyer kina se nachází pokladna s kavárnou, změnil se také interiér kina a modernější je i 3D technologie.

O novince informovalo město v tiskové zprávě. V sále jsou nové plátno, projektor, 3D technologie a také koberce či sedačky. Ty mají po 20 letech novou barvu, tedy vínovou.

Kino má nově vybavenou pokladnu a kavárnu a filmové předsálí, tam je například malovaná stěna s oblíbenými filmovými hrdiny.

"Město se jako majitel objektu na modernizaci kina podílelo svým dílem, práce probíhaly v únoru. Od března je kino opět otevřené. V prostoru za budouvou kina pokračujeme ještě v dalších pracích pod sanovaným svahem, ty ale s provozem kina nijak nekolidují. Kino samotné je hotové, nové a v plném provozu," uvedl náměstek primátorky Miroslav Vaněk (ANO). 

Ve foyer kina se nachází pokladna s kavárnou, otevírá se každý den hodinu před začátkem odpolední projekce. Do prostor kina nelze nosit vlastní nápoje a potraviny.

Nová 3D technologie už nepoužívá dřívější bateriové brýle, informovalo město. Byly totiž velké a těžké, místo toho jsou novinkou jednoduché a lehké brýle, které si divák může koupit za 30 korun a pak je používat na všechny budoucí 3D projekce nejen v kině Čas. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Poskytlo město Karlovy Vary

Štítky kino, karlovy vary, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarské Kino Čas je opravené a opět vítá diváky  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.