Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Kvůli sněžení a mrazům přerušili dělníci práce na mostech na hlavním tahu mezi Plzní a Karlovými Vary

Řidiči jedoucí po silnici I/20 musí nadále počítat s omezením na trase mezi Plzní a Karlovými Vary. Kvůli nepříznivým klimatickým podmínkám tam přerušila stavební firma dokončovací práce na rekonstrukci mostů u Kfel. Podle původních plánů se měl úsek zprovoznit 18. prosince, nyní se termín posune na jaro příštího roku.

Podle Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) začalo koncem listopadu vydatně sněžit a teploty se pohybovaly pod bodem mrazu. Tyto klimatické podmínky nadále přetrvávají, proto zhotovitel rozhodl o přerušení stavebních prací na rekonstrukci mostů u Kfel.

„Aktuálně nám zbývá dokončit provedení izolačního systému, montáž říms, pokládku asfaltových vrstev a kotvení a montáž zádržného systému. Přes veškeré snahy nelze tyto činnosti v takovém počasí provádět. Bohužel ani aktuální předpověď počasí nám nepřeje. V současné době také dochází k postupnému uzavírání obaloven v regionu, které svoji činnost obnoví pravděpodobně v březnu 2024,“ informovalo ŘSD.

Z těchto důvodu se mosty neotevřou podle původních plánu 18. prosince, ale termín se posune na jaro 2024. Mosty musí řidiči dál objíždět souběžnou náhradní trasou, na které se provádí pravidelná zimní údržba.

Ohodnoť článek

Foto Ředitelství silnic a dálnic

Štítky rekonstrukce mostu, Kfely, dopravní omezení, sněžení, přerušení stavebních prací

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli sněžení a mrazům přerušili dělníci práce na mostech na hlavním tahu mezi Plzní a Karlovými Vary  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.