Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Čtyřiaosmdesátiletou seniorku povalil na zem gambler a sebral jí peníze i doklady, policisté ho dopadli v herně

Otřesný zážitek má za sebou čtyřiaosmdesátiletá seniorka z Karlových Varů, kterou si vyhlédl zloděj. Při cestě z lékárny se s ní dal do řeči. Žena během toho měla v jedné ruce vodítko se psem a ve druhé peníze s doklady. Jakmile dvojice sešla z rušné ulice, muž se na ženu vrhl a bezbrannou stařenku okradl. Policisté lupiče bleskově dopadli v nedaleké herně.

Svou oběť si vyhlédl v dopoledních hodinách sedmačtyřicetiletý muž poblíž lékárny v Karlových Varech. S léky odtamtud zrovna odcházela čtyřiaosmdesátiletá žena, která s sebou měla i psa.

„Muž poté k seniorce přistoupil, oslovil jí a šel po celou dobu vedle ní, přičemž si dále povídali. Při tom seniorka držela v jedné ruce vodítko se psem a v druhé ruce finanční hotovost s osobními doklady. Když žena odbočovala na průjezdovou cestu mezi domy, měl do ní obviněný muž strčit, přičemž se pokusil ženě z ruky vytrhnout finanční hotovost,“ popisuje policejní mluvčí Jan Bílek.

Seniorka upadla na zem, přičemž se nad ní muž sehnul a vytrhl jí z ruky hotovost i doklady. Útok na bezbrannou ženu viděla svědkyně, která na muže okamžitě začala křičet. Toho se dotyčný zalekl a utekl.

„Policisté se začali případem okamžitě zabývat a sedmačtyřicetiletého muže se jim podařilo vypátrat a zadržet o necelé dvě hodiny později v jedné z heren v Karlových Varech. V případě prokázání viny muži hrozí trest odnětí svobody až na deset let. Při napadení seniorka naštěstí neutrpěla žádná zranění,“ dodal Bílek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky napadení seniorky, okradl seniorku, přepadení, krádež, zloděj, gambler, dopadení, herna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyřiaosmdesátiletou seniorku povalil na zem gambler a sebral jí peníze i doklady, policisté ho dopadli v herně  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.