Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Agresor v ulicích Aše napadl ženu. Po několika minutách skončil v poutech

Až desetileté vězení hrozí muži, který přepadl ženu v ulicích Aše. U fotbalového hřiště ji měl odvléct do nedalekého průchodu, kde požadoval finance a vyhrožoval jí napadením. Z místa poté utekl, ale policisté ho rychle našli.

„Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání jednadvacetiletého muže z Aše, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Obviněný mladík měl v sobotu 22. července krátce po páté hodině ranní v ulicích Aše potkat dvacetiletou ženu. Ta právě šla do práce. Muž se za ní měl vydat.

„U místního fotbalového hřiště jí uchopit za horní část těla a odvléci jí do nedalekého průchodu. Následně po ní měl začít vyžadovat vydání finanční hotovosti a přitom jí vyhrožovat fyzickým napadením. Po chvíli měl ženu shodit na zem a odcizit jí látkovou tašku s osobními věcmi. Opodál měl tašku prohledat, a když zjistil, že v ní žena nemá žádné cennosti, tak jí měl odhodit a z místa utéct,“ popsal Bílek.

Žena poté zavolala na linku 158. Policisté z Aše začali po muži pátrat a po několika minutách ho našli a zadrželi. Policejní komisař podal podnět na vzetí do vazby, což státní zástupce přijal. Nyní hrozí jednadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na deset let.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky policie, , chebsko, napadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor v ulicích Aše napadl ženu. Po několika minutách skončil v poutech  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.