Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Popadané stromy kvůli bouřce v Karlových Varech uzavřely ulici Slovenskou

Stromy popadané při bouřce, která zasáhla Karlovarský kraj v noci na dnešek, uzavřely v Karlových Varech jednu z příjezdových cest do města, Slovenskou ulici. Odstraňování následků bouře potrvá celý den, informoval karlovarský radní Petr Bursík (ODS). Dopravu budou policisté odklánět přes město.

Zhruba půlkilometrový úsek Slovenské ulice mezi Gejzírparkem a odbočkou na Březovou je uzavřený pro veškerou dopravu. Kvůli bouřce doprovázené silným větrem a srážkami tam popadalo větší množství stromů na vozovku. U dalších stromů ve svahu nad silnicí je výrazné riziko pádu na komunikaci.

„Ihned ráno jsme vyjeli na místo, zmapovali celou situaci a Lázeňské lesy a parky Karlovy Vary začaly okamžitě s odklízením popadané vegetace a dalšími pracemi na zajištění stromů v přilehlém porostu. Odstraňování následků bouře potrvá celý den a komunikaci budeme muset nechat uzavřenou," řekl Bursík.

Správci lázeňských parků lidem nyní nedoporučují vstup do lesa v lokalitě nad Březovou, protože stále nelze vyloučit pády dalších stromů.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Město Karlovy Vary

Štítky ČR, správa, počasí, automobilová, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Popadané stromy kvůli bouřce v Karlových Varech uzavřely ulici Slovenskou  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.