Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Pohonné hmoty na Karlovarsku jdou dolů. Nejlevněji se tankuje na Chebsku

Litr nejprodávanějšího benzinu Natural 95 se aktuálně u čerpacích stanic Karlovarského kraje prodává v průměru za 36,26 Kč, před týdnem byl o 36 haléřů dražší. O 50 haléřů na litru zlevnila nafta, za litr teď řidiči dají průměrně 30,41 Kč. Podle údajů společnosti CCS, která ceny sleduje, je benzin o 8,51 koruny na litru levnější než před rokem, za naftu tehdy motoristé platili o 15,74 Kč na litru více.

Průměrná cena benzinu Natural 95 v celé ČR je 36,52 Kč za litr, u nafty 31,13 Kč. Nejlevnější benzin v kraji prodávají na Chebsku, kde litr v průměru stojí 36,07 Kč. Nejméně platí za naftu motoristé na Sokolovsku, litr tam prodávají průměrně za 29,89 Kč. Nejvíc platí za benzin motoristé na Sokolovsku, kde za litr zaplatí průměrně 36,48 Kč. Nafta je v kraji nejdražší na Karlovarsku, litr se tam prodává průměrně za 30,95 Kč.

Nejlevnější paliva natankují řidiči v Jihočeském kraji, kde je litr benzinu v průměru za 36,11 Kč. Naftu tam prodávají průměrně za 30,26 Kč. Naopak nejdražší paliva nabízejí pumpy v Praze, kde litr benzinu stojí průměrně 37,42 Kč. Nafta se tam tankuje za 33,04 Kč za litr.

V sousedním Německu se podle údajů serveru benzinpreis-aktuell.de prodává srovnatelný typ benzinu v přepočtu průměrně za 44,20 koruny. Za naftu zaplatí řidiči v přepočtu průměrně 38,38 koruny.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Ceny, Pohonné hmot, Karlovarský, Kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pohonné hmoty na Karlovarsku jdou dolů. Nejlevněji se tankuje na Chebsku  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.