Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Silnice v Karlovarském kraji jsou po sněžení sjízdné s opatrností, bude mrznout

V Karlovarském kraji padal od pátečního odpoledne první sníh, teploty klesly v noci na dnešek na tři až šest stupňů pod nulu. Silnice jsou ráno sjízdné s opatrností, žádná není uzavřena, doprava nikde nestála, řekl dnes dispečer krajské správy a údržby silnic Josef Bulka. Sypače vyjely v celém kraji. Sněžit už bude jenom mírně, mrznout má celý den. Větší nehody nejsou hlášeny.

„Jezdili jsme už od včerejška od odpoledne a dá se říct, že to všude jde. Napadlo do pěti centimetrů, na horách trochu víc,“ řekl Bulka. Postupně vyjely sypače na všechny úseky a na některých místech dnes po půlnoci znovu.

„Chvílemi stále ještě trochu sněží. ale odpoledne by se mělo začít oteplovat a sníh by měl jít dolů,“ uvedl Bulka. Teploty se budou držet celý den těsně pod nulou.

Zhruba ve čtvrtině regionu, kde se nesolí, tedy zejména kolem vodních zdrojů a přírodních rezervací, se mohou po celý den tvořit zmrazky a náledí a silnice budou klouzat. Vítr by měl být slabý.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, počasí, silnice, sjízdnost, Karlovarský, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice v Karlovarském kraji jsou po sněžení sjízdné s opatrností, bude mrznout  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.