Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Hasiči vyjížděli k zásahu, do silnice jim vběhla žena

Karlovarští hasiči zveřejnili na svém facebookovém profilu video z výjezdu k zásahu. Při cestě k bytu, kde hrozilo úmrtí člověka, je překvapilo mimo jiné chování ženy. Ta vběhla do přechodu pro chodce, i přestože pár metrů před ní jelo houkající hasičské auto.

Karlovarší hasiči na svém facebookovém profilu upozornili, že k rychlému a efektivnímu výjezdu mohou přispět i ostatní motoristé. 

Ve středu odpoledne hasiči vyjížděli na žádost policie k bytu. Hrozilo podezření, že v něm došlo k úmrtí osoby. Hasiči zveřenili video, na kterém jsou první metry cesty od stanice v Sokolovské ulice. Provoz tam nebyl intenzivní, přesto jednotka neprojela bez potíží. 

„Určitě je správné umožnit záchranářům s právem přednosti v jízdě při zapnutých majácích a výstražné houkačce jejich průjezd, ale i zastavení s úmyslem pustit blikající auto by mělo být s rozmyslem. Tedy zastavit v místech, kde je možný bezpečný průjezd. Vrcholem pro hasiče pak byla žena, která se rozhodla přeběhnout ulici, byť na přechodu pro chodce, tak přímo před projíždějící rozblikanou a rozhoukanou hasičskou cisternou. Ohleduplnost a rozumná úvaha. Jen o to prosíme všechny, kteří uslyší nebo uvidí projíždějící vozidlo záchranářů,“ vzkázali hasiči veřejnosti. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS KVK

Štítky hasiči, karlovy vary, video, žena, ulička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Hasiči vyjížděli k zásahu, do silnice jim vběhla žena  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.