Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Žena s chodítkem upadla, když autobus projel zatáčkou. Policie hledá svědky

Sokolovští policisté hledají svědky události, která se stala v pátek 24. června před 10. hodinou dopolední. V Chodově spadla na systém, který otevírá dveře autobusu, starší žena. Stalo se to, když řidič projížděl zatáčkou kolem zastávky.

Událost se stala na autobusovém nádraží v Chodově. „Devětapadesátiletý řidič autobusu měl projet levotočivou zatáčku v ulici Tovární a následně mělo dojít k pádu sedmasedmdesátileté ženy, která cestovala uvedeným autobusem. Žena měla sedět na sedačce a zároveň přidržovat své pojízdné chodítko. Po projetí zatáčky měla žena upadnout na kovový systém otevírání dveří,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva

Sedmasedmdesátiletá žena se zranila a musela na ošetření do nemocnice. Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče negativní. 

„Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158. Zejména ovšem policisté pátrají po osobě, která jela v tento den a tento čas v uvedeném autobuse MHD linky číslo 421433 a byla tak přímým svědkem této události,“ dodal Kopřiva. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky sokolovsko, policie, žena, autobus, Chodov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena s chodítkem upadla, když autobus projel zatáčkou. Policie hledá svědky  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.