Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž zaútočil na bezdomovce, nejprve jim nadával, pak vzal do rukou motorovou pilu

Osmadvacetiletý muž si v Mariánských Lázních vyhlédl dům, kde se zdržují bezdomovci. Zde nejprve nadával šedesátileté ženě, poté od slov přešel k činům. Napadené se chtěl zastat další muž, který se v objektu zdržoval. I ten ale schytal několik ran pěstí. Když pak chtěli z místnosti odejít, vzal útočník do rukou motorovou pilu.

Chebští kriminalisté mají na stole případ agresivního muže z Mariánských Lázní. Ten už si vyslechl obvinění z krádeže, nebezpečného vyhrožování a omezování osobní svobody. Důvod? Během odpoledne zašel do objektu, kde se zdržují bezdomovci a začal nadávat jedné z žen.

„Po chvíli jí měl fyzicky napadnout. Ženy se měl zastat přítomný devětačtyřicetiletý muž, kterého měl obviněný okamžitě také fyzicky napadnout. Několikrát ho měl udeřit do oblasti hlavy a ve svém útoku měl pokračovat i poté, co muž upadl na zem,“ přibližuje případ policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Krátce poté měl z místnosti sebrat odloženou motorovou pilou a s ní oběma vyhrožovat a bránit, aby z místnosti odešli. Po chvíli svého jednání nechal a odešel. Pilu si odnesl s sebou.

„Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. Nyní mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na osm let,“ dodal mluvčí.

V Mariánských Lázních nejde o první podobný útok. Loni v létě napadl sedmatřicetiletý muž obsluhu rychlého občerstvení, o pár minut později v jiné části města bezdůvodně zaútočil na procházející pár. O šest let staršímu muži zasadil pěstmi několik ran, pak si došel do garáže pro motorovou pilu. Oběť naštěstí stihla před jeho výpady vždy uskočit, a tak agresor své snahy vzdal a odešel pilu opět uklidit. To už byli na místě policisté, kteří už dokázali jeho dalším výlevům vzteku zabránit.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krimi, Mariánské Lázně, napadení, policie, bezdomovci, řetězová pila, bezdomovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž zaútočil na bezdomovce, nejprve jim nadával, pak vzal do rukou motorovou pilu  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.